nedeľa, januára 11, 2009

Úvod aneb vplyv právnej filozofie na úbohú študentskú dušu

Na úvod by sme chceli cteného čitateľa oboznámiť s faktom, že zhubný vplyv právnej filozofie ( s Doc. X a Doc. Y) na naše vnímanie reality spôsobil vznik tohto blogu. Myšlienky vznikli po večeroch, trávených vo dvojici, ale určite nie romanticky a vôbec žiadnu úlohu nehrá, že zhruba za 6 hodín je ďalšia skúška. Ergo, najlepšie myšlienky vznikajú pod najväčším tlakom.

Tento blog by sme chceli venovať našim teóriám z oblasti ontológie, gnozeológie, sexuológie a deštruktivity. Otázka ničotnosti bytia je nám tak isto vlastná, ale používame ju skôr ako odpoveď a zdôvodnenie, než ako otázku.

K vytváraniu vlastnej filozofie nás priviedlo znechutenie nad doteraz naštudovanými myšlienkami "svetoznámych filozofov", trpiacich zjavne syndrómom hrdinu Puškinových románov. V dôsledku tohto poznania sme sa rozhodli vytvoriť vlastný súbor teórií a pomstiť sa všetkým týmto Eugenom Oneginom alebo skôr našim nasledovníkom, nakoľko tým Eugenom to už môže byť jedno. Nech svet vidí, že nihilizmus ešte nevymrel!:)

Aby sme vyvrátili možné špekulácie o vlastnom egomaniakizme súvisiace s použitím množného čísla v horeuvedenom texte (prípadne akútnou schizfréniou spojenou s rozdvojením osobnosti ), vyzývame cteného čitateľa, aby veľmi láskavo pochopil, že toto je NAOZAJ tímová práca.
Na tomto mieste sa Nina vyjadrila, že napriek tomu, že sa nepovažuje za intelektuála, berie svoju rolu pseudointelektuála veľmi vážne...
Druhú polovicu nášho dokonalého ensemblu tvorí Maja, ktorá momentálne nemá vtipnú chvíľku, pretože je zronená zistením, že nedobrovoľný celibát ( nie, žiadnou pohlavnou chorobou netrpí, iba obmedzila používanie alkoholických zdrojov ) u nej vyvoláva deštruktívne sklony. To má za následok aj jej nepochopiteľné výbuchy nehy, z čoho prvá polovica ensemblu, spomenutá Nina, prepadá pocitom zmätenosti a pocitu poruchy používania slovnej zásoby, čo je nebezpečné pre ďalší vývoj nášho blogu.

Dobrú noc a veľa sily do rozkroku vám praje vyššie spomenutý ensemble.

1 komentár:

  1. "toto je funny jak svina:
    Otázka ničotnosti bytia je nám tak isto vlastná, ale používame ju skôr ako odpoveď a zdôvodnenie, než ako otázku.
    vcelku dobry clanocek, go go go !

    OdpovedaťOdstrániť